QMED Akupresszúrás matrac

QMED Akupresszúrás matrac

7.990,00 Ft

akup_matracA QMED akupresszúrás matrac 210 darab, egyenként 42 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezke segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat, így javítja a test szerveinek működését és serkenti a természetes, fájdalom-csillapító hatású endorfin termelését. A matrac segít a mély relaxációban, növeli a test oxigénfelvételét, javítja az emésztést és az alvást. Reumás panaszok, nyak- és hátizom feszülés, gyulladása esetén is ajánlott.Méret:71x41cm-er.

Product Description

A QMED akupresszúrás matrac 210 darab, egyenként 42 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezke segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat, így javítja a test szerveinek működését és serkenti a természetes, fájdalom-csillapító hatású endorfin termelését. A matrac segít a mély relaxációban, növeli a test oxigénfelvételét, javítja az emésztést és az alvást. Reumás panaszok, nyak- és hátizom feszülés, gyulladása esetén is ajánlott.Méret:71x41cm-er.

Értékelések

Nincsenek értékelések, szeretné értékelni a terméket?


Fatal error: Call to undefined method WooCommerce::nonce_field() in /nfsmnt/hosting1_1/1/2/125bf29e-6665-4d5b-833c-2b7df4ac3a2b/supyend.hu/web/wp-content/themes/Avada/woocommerce/single-product-reviews.php on line 105