ID-10024029Mit kell tudni a Supy cipőkről?

 

A Supy cipőket jellemzi a magas, hosszan előrevezetett kéreg mely stabilan tartja a sarokcsontot. A kidöntött, úgynevezett “supinalt” talp megtámasztja a bokákat. A rugalmas, könnyített szerkezetű, széles gumitalp kényelmes járást tesz lehetővé, és járás közben tornáztatja a lábizmokat. Természetes, puha anyagokból, valódi bőr – nubuk, box – felsőrésszel, és valódi hasított bőr belsőrésszel készül. Biztosítja a láb megfelelő, szükséges szellőzését.

Korábban a Supy cipőket a ”gyógycipő hatás” jellemezte, míg mára a fejlesztéseknek köszönhetően az egészséges, kényelmes és prevenciós hatás megtartása mellett a gyártó nagy figyelmet szentel a színes, divatos, design-os megjelenésnek is.

A formatalp miatt a Supy cipők az átlagnál egy számmal nagyobbak, a megfelelő méret kiválasztásában segítséget nyújt a mérettáblázat!

A Supy cipők Egészségpénztárban elszámolhatóak. Üzletünkben sajnos egészségpénztári kártyával nem tud fizetni, azonban a számla kiállítását követően a kifizetett összeget visszaigényelheti Egészségpénztárától.